Párkapcsolatok

2018. október 26. 16:22 - Nahalka Noémi

Szerelmes aurák

Rendszerekben élünk és ezek hatással vannak egymásra. A testünket körülvevő aurarétegekben tapinthatóak az érzéseink, gondolataink, múltunk, előző életeink, társas kapcsolataink, traumáink, félelmeink, örömeink és gyakorlatilag minden információ rólunk, mint szellemi, lelki, fizikai emberekről. 

Amikor ráhangolódok valakire, gyakorlatilag az aurájából, annak rezgéseiből gyűjtöm be az adatokat, amit a saját szimbólumrendszeremen keresztül lefordítok a kérdező számára. Nagyon jól fogalmazta meg valaki, akinek előre szóltam, hogy most hangolódok rá, figyelje meg mit tapasztal.  Ő azt mondta, hogy az auraelemzés során olyan érzése volt, mintha szkenneltem volna a testét, auráját, és az elemzés során úgy érezte, mintha letapogatták volna. 

Auraelemzés során tudatosan hangolódok a másikra, figyelem az én saját érzéseimet, és a vizualizációkat, ami számomra az információt hordozza, és amit értelmezni kell. Vannak szimbólumok, amik nekem szólnak, hisz számtalanszor ugyanúgy láttam már azt a helyzetet és van, ami kimondottan annak, akivel beszélgetek, ez esetben átadom úgy, ahogyan látom és ő fogja megfejteni a jelentését. 

Nemcsak én, hanem mindenki más is szkenneli akaratán kívül az embereket, lásd első látásra szimpatikus – ellenszenves valaki, vagy átragad a másik boldogsága, netalán rossz hangulata.  

A szerelmes aurák kifejezést a párkapcsolatban élőkre találtam ki. Érdeklődés, vonzalom, szerelem, szeretet, szikrázó felemelő érzések, majd az idő múlásával, az együttélés során, az aurában jelenlévő frusztrációk, félelmek, rossz tapasztalok is felütik fejüket. Amikor a kapcsolatban az egyik ember félelmei működésbe lépnek, az rezgés szinten megjelenik az aurájában, ezt érzékeli a másik, de nem mindig érti mi is ez, elbizonytalaníthatja, vagy ha elég erős az önbizalma, akkor figyelmen kívül hagyhatja. 

A személyiségfejlődés célja, hogy letegyük a félelmeinket, hozott programjainkat, mindazt, ami megakadályoz bennünket abban, hogy megéljük a boldogságot. Az eredmény egy letisztult jó rezgésű aura lesz, amiben az érzelmek a helyére kerülnek. Ezeket a rezgéseket megérzik a párok, és a közvetlen környezet, a család.

Ha egységbe kerül önmagával a test-lélek-szellem, akkor képes másokkal is harmóniába kerülni. Ez az oka annak, hogy automatikus jó irányú változás generálódik a környezetében, mind kommunikációban, mind érzésekben. Úgy élhető meg, hogy mások viselkedése megváltozott felénk, nyitottak, elfogadóak lettek, holott mi magunk formálódtunk át. Az auránk vonzóvá vált, bevonzza a hasonló rezgéseket, így ha szeretetet érzünk szeretni fognak és ki is nyilvánítják.

Az ember szerelmi életétől komplikáltabb dolog nincs a rendszerek keveredései miatt, azonban tény, hogy vannak gyakorlatok, amik segítségével azonnali változásokat lehet elérni. Nem avatkozik senki sem bele a másik életébe, sem karmájába, egyszerűen ha én döntök, hogy leteszem a felmerült félelmemet, úgy nem jelenik meg az én energiamezőmben az érzés, ami ellöki a másikat, vagy bizonytalanságban tartja. Ha rutinosan felfigyelek minden apró kellemetlenséget okozó érzésemre, úgy el is tudom engedni és helyette pozitív töltések maradnak körülöttem. 

Ezt látom most a párkapcsolatokban. Ezért vagyunk képesek hatni úgy a másik emberre, hogy saját magunk változunk. Mindebből elég, ha annyit látunk, hogy elengedtem a haragomat, félelmemet és a másik reagál rá, mégpedig olyan módon, ami mindkettőnek nagyon jó érzés. 

 

Az energiamező tisztán tartásával, az őszinte érzések megélésével, minden leegyszerűsödik, az auránk egyszerűen szerelmes lesz az életbe, a társba, és automatikusan hozza önmagunk szeretetét és az örömöket, amik mind a boldogság elkerülhetetlen útjára vezetnek. 

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása