Párkapcsolatok

2018. július 23. 11:10 - Nahalka Noémi

Személyiségünk, mint védelmi pajzsunk

Rosszakarók, bántalmazók, irigyek, utálkozók. Egy baj van velük, nem látható energiakivetítéseik vannak. Sajnos attól, mert nem lehet látni ezeket az energianyalábokat, nagyon is jól érezhetőek. Van, aki érzékeny és képes beazonosítani még a küldő személyét is és olyan is akad, aki csak a hatásokat éli meg, ami viszont nem igazán kellemes.

Az utálkozóknak van egy sajátos energiájuk, aminek a terébe belekerülve érezhetően képesek vagyunk hirtelen haragra gerjedni, vagy érthetetlen módon idegessé válni. Ez az egyszerűbb megoldás, ugyanis ebben az esetben az indító fél egyenesben megtalál egy vevőt és beledöfi láthatatlan nyilait. Ez érezhető, hisz jól látható külső jelei vannak, a szem szúrós, a szemöldök megrezdül, izmok aprókat rángnak és a hang erőteljes, dörgedelmes. Ezt látjuk szemtől szembe.

Ha az indító fél nem tartózkodik a közelünkben, kétféleképpen érezhető a bántalmazó energia. Egyik esetben megtalál minket, így érezzük a feszültséget, kellemetlen érzeteink támadnak, testi tünetek jelentkezhetnek, fáradtság, fejfájás, hirtelen jött rosszkedv, kedvetlenség. Nem mindig jönnek rá az okra, egy ideig hat, aztán abbamarad.

Amiről viszont több szót szeretnék ejteni, az egy speciális dolog. Vannak olyan esetek, amikor nem ér célba, azaz nem jut el az energetikai villám ahhoz az emberhez, akinek szánták.

Elindítják az irigység, utálkozás villámait. Adott az energia, amit tudatosan vagy tudat alatt kiküld a nagyvilágba az indító, majd az helyett, hogy beletrafálna az emberbe és bajt okozna, eltérül. A becsapódásnak meg kell történnie, hiszen energia nem vész el, csak átalakul. Node mit rombol le, hol okoz problémát és hogyan? Meg lehet-e akadályozni, ki tudja eltéríteni, mit kell ezért tenni?

A pusztítás: amikor eltérül a villámcsapásnak titulált energia, utat keres magának. Az indító nem mindig tudatos tevékenységgel indítja el, ezért a célt, magát a helyet sem tudja általában pontosan meghatározni, ahová küldi. Ezekben az esetekben az általa ismert helyszín közelébe, illetve a célpont közvetlen közelében lévő emberek mellé fogja irányítani az energiát, akiket ismer, látott már.

Az útkeresés megtörtént, célt belőtte és itt megáll a tudomány. Ennyi volt az, amit a tudatalatti képes volt álszentül megtenni, csupán a maga utálkozásának a kielégítésére. Kibocsátotta a nagyvilágba a dühöt és elszabadított egy energiát. Vizuálisan úgy lehet elképzelni, mint amikor viharos éjjelen fénylenek a villámok és adott cél szerint valahová becsapnak. Szinte szó szerint kell érteni, ugyanis meg fogtok lepődni, tárgyakba talál bele.

Ilyen esetekben tapasztalhatunk furcsaságokat. Majd 20 éve észleltem először ezt a jelenséget. Egy rosszindulatú nő indította az utálkozását a vele szemben lévő felé, akinek kávéspohár volt a kezében. Én észleltem mi történik. A mások védelme fontos nekem, így ösztönösen beleléptem az energiába, aminek az elhárítása megtörtént ugyan, nem az embert találta el, azonban a kezében lévő kávéspohár szinte szétrobbant. Nem történt nagyobb baj, mert minden a földre hullott.

Más esetekben le van téve egy pohár az asztalra és magától darabjaira hullik, vagy kiömlött folyadékot találunk. Én úgy látom ezekben az esetekben nincs félnivalónk, mert eltérült a károkozó energia.

De mi térítette el? Egyrészt vallom az őszinteséget, egyenességet, a mások tiszteletét. Ennek alapján pozitív töltéssel rendelkezik az ember, ami egy megfelelő értékrendet hoz létre, amiben adott egy erős jellem. Önmagában ez egy nagyon jó védelem, hisz nem haragot fog viszonozni és dühöt, hanem elengedést, ez pedig elhárítja a rosszat.

A külső beavatkozás is működőképes, hiszen amikor beleléptem fizikailag egy ilyen villámba, eltérítettem. Más esetben szóban állok ki mások védelmében, ami szintén hatásos. Ezen felül léteznek energetikai védelmek, és vannak az áldások. Az áldás szó alatt több dolgot is értek. Templomban elmondasz egy imát, elmész egy szent helyre, áldást kérsz. Mindez olyan tisztító folyamatokat indít el a lelkünkben, ami pozitív érzéseket ébreszt. Tehát az én olvasatomban maga a tiszta energia, jó szándék, egyenesség, őszinteség az, ami kialakítja a védelmet a rossz energiák ellen, ezért nem a védelmen dolgozok, hanem a személyiségfejlődést támogatom. Az önbizalmat, hogy higgy magadban, a harmóniát, hogy elkerüld a fogékonyságot a villámokra, és van egy fontos dolog az elengedés-megbocsátás-empátia hármasa, hogy megértsd a miértjét a másik dühének és ne villámokkal reagálj.

Nem azt mondom, hogy mindenki mindent megtehet, hanem azt, hogy állj ki magadért és haragra ne haraggal válaszolj. A mások vétke nem a Te problémád, így ha nem veszed magadra, biztos lehetsz a stabilitásodban.

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása