Párkapcsolatok

2018. július 02. 20:38 - Nahalka Noémi

A NŐ ezer arca

A Nő, aki egyben anya, háziasszony, és a napi rutintól estére mindig kimerül fizikai testében, a lelkében nem más, mint egy szabad röptű gyönyörű madár.  Törékenységében és a maga csodájában kívánja megélni az élet megannyi örömét, boldogságát. A boldog NŐ titka, hogy az anyán és háziasszonyon kívül, egyszerűen Nőnek érzi magát, szépnek, kívánatosnak, jónak, értékeiben megbecsültnek.

A férfiak sokszor panaszkodnak, hogy beszűkül a női szerepkör, és nekik bizony egy szabad gazellára van szükségük, aki boldogságot áraszt, szabad szexualitást, és felhőtlen boldogságot. Nos, mindez csupán egy része a Nőnek, és ha nem találtad meg életed párjában, gondolkodj el, hogy megadtad-e neki azt az energiát, amitől Nőnek érezhette magát melletted.

Ha te, mint férfi, hajszolod a gazelládat és meg vagy róla győződve, hogy mennyivel jobb és különb a friss hús, mint az asszonyod, aki otthon vár, gondolkodj el, mi fog történni, ha neked meleg ételre és tiszta ruhára lesz szükséged. A kis gazelládat áthelyezed abba a szerepkörbe, ami kiszolgál téged, majd telik az idő, és te újabb gazellára vágysz, mert a régi eltűnt. Újabb vadászat, újabb gazella, újra szerepkör áthelyezés… nem lenne egyszerűbb megadni azt, amitől a Nő, aki háziasszony és anya, az egyben gazella is lehetne?

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása