Párkapcsolatok

2018. június 23. 20:21 - Nahalka Noémi

Az idő

Az idő

Néha sok, néha kevés, néha megfoghatatlan és máskor a legpontosabban meghatározható. Ami miatt a hozzáállásom egy szeretetbomba, az azért van, mert a legnagyobb játékosnak tartom. Az idővel játszani lehet, szolgálatunkba állíthatjuk, hathatunk rá, megoldásokat kínál, és ha egy parányit is, de képessé válunk érzékelni, egyszerűen megszűnik létezni és képes világokon átrepíteni.

A tapasztalatom az, hogy amennyiben képesek vagyunk előidézni egy energiaszintet, úgy felvesszük a kapcsolatot az idővel, mint energiával. Én azt látom, hogy ott tudunk az időben előre, vagy vissza látni, és a megfelelő tudati ráhatással lassítani, vagy kicsit felpörgetni.

Biztos, hogy nem lesz tudatos az első kapcsolatfelvétel, de minél többször tapasztalja meg az ember, annál inkább sikerül tudatosan definiálni az agyban, és egyre egyszerűbben alkalmazni.

Engem elvarázsol, kár lenne tagadni, de azt hiszem szükségem is van a segítségére mindahhoz, hogy megértsem mindazt, ami bennem és körülöttem van.

Az alábbiakat olvasva, remélem nektek is a barátotokká válik ;-)

 

Az idő óceánjában fürdünk, s magunkra ruházzuk tudatunk minden béklyóját, ami megakadályozza, hogy elhiggyük az élet adta csodákat, melyben mi magunk vagyunk a kulcs. Mind a tér, mind az idő, mind a test, csupán fogalmak abban a világban, amit önmagunknak teremtettünk.

Szeretném, ha kicsit elrugaszkodnátok a Földtől, és ha tudatotokat megnyitnátok egy olyan világ felé, mely bennetek lakozik. Befelé fordulva, a testetek elrejtett zugában, létezik egy érintetlen rész, melynek átlátható ködjében kirajzolódnak azok a tudások, mellyel könnyen átláthatóvá válhat számotokra az élet.

A könnyű ködszitálásban fel felbukkannak alakok, érzések, és a nyugalomnak az a megfoghatatlan végtelen állapota, melyre mindig is vágytál. Ahogyan megpihenve önmagadat figyeled, ráeszmélsz, hogy a világodat önmagadnak teremted. Döntések sorozatával irányítod a sorsodat, és az életed alakulását. Ahogyan az őszinte, tiszta érzéseket megtapasztalod, erőt merítesz magadból, és megkeresed azt a segítő részedet, mellyel az időről fogsz képet alkotni.

Ha rátaláltál arra a fehér köddel telített kis formára, vedd a bátorságodat, és nézz bele. A végtelen béke és nyugalom megtapasztalása után, érzékelni fogod az időt, ami csupán a test korlátainak a része, a léleknek nincsenek határai, sem térben, sem időben.

Ismerkedj vele, engedd el a korlátaidat és fogadd őszinte nyitottsággal, amit számodra kínál. Nézz körül és érezd a múlt, jelen és jövő kínálta lehetőségeket és tudatosítsd magadban, hogy az idő is a tudatod részévé válhat. Kérheted a segítségét, megnyújthatod a perceket és annyi minden jót tudsz belehelyezni egy percbe, amennyire szükséged van.

Ha összebarátkoztál az érzéssel, köszönd meg, hogy ismerheted, majd tudatosítsd magadban, hogy az idő a barátod, akire mindig számíthatsz. Megköszönve az általa adott végtelen lehetőségeket, visszatérhetsz földi világodba, melyben a tested nyitottabbá vált arra, hogy őszinte, tiszta és jó dolgokra hatással legyen, az idő adta lehetőségeket felhasználva. Tekints az időre kellő tisztelettel és fogadd jó szívvel a segítségét, amikor szükséged lesz rá.

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása