Párkapcsolatok

2018. június 11. 18:49 - Nahalka Noémi

Hatások

Elgondolkodtál már azon, kedves olvasó, hogy a szimbólumok világában Te magad is egy szimbólum vagy? Egy szimbólum, akinek formája, jelentése van, aki hatással bír önmaga és mások életére, külön rezgéssel és színekkel bír. A szimbolika egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Áldást hordoz, azonban a hatása olykor kiszámíthatatlan, mégis visz magában egy állandót, ami meghatározza erősségét és fő csapásvonalát.

A szimbólumokkal való gyógyítást sokan megtapasztalják, és alkalmazzák is, azonban magát a tényt, hogy mi magunk is energiaként hatunk másokra, rendszerint elfelejtik. Az én elgondolásom szerint pedig ez az alap, a kiindulási pont. Az energiarendszerünket kiközvetítjük a világba. Akikkel találkozunk, azok részei lesznek a bennünk zajló folyamatoknak, és részt vállalnak az energiák cserélődéséből. A napi szinten zajló tanításokat, melyeket ezekből a cserékből kapunk érdemes értelmezni, és megérteni.

A gondolataink, érzelmeink, aktuális lelkiállapotunk, erősségeink mind megtalálhatóak a körülöttünk lévő energiamezőben, ami akarva akaratlan összetalálkozik embertársaink energiáival. A láthatatlan rezgések találkozásaiból azonnali rokonszenv, ellenszenv is kialakulhat, azonban adott pillanatban adott szimbolikát képvisel energiarendszerünk, így teljes egészében ezt kivetítve hatással bírunk a környezetünkben lévőkre. Nagyon egyszerű példa, ha egy zaklatott ember kerül a környezetünkbe, oly erős, cikázó, zavaró rezgéssel bír, hogy szinte szétszóródnak a környezetében a negatív érzések, szó szerint azt tapasztaljuk, hogy idegesek leszünk mi is, holott eddig nem voltunk. Jobb példa, ha nagyra becsült mesterrel találkozunk és figyelmünket feléje fordítjuk. Megnyugszunk, lecsendesedünk és valamilyen okból jó hatással van ránk. Szokták mondani, jó energiái vannak.

Miért gondoljuk azt, hogy csak ennyire sarkítva létezik a hatás? Ezt észleljük, mert pozitív-negatív irányba erősen hat, de minden embernek vannak gondolatai, aurája és mindenki hordoz magában valamit, ami automatikusan kivetül a környezetére. Így hatunk és hatnak ránk csendben, csak energiamező által. Adó kivetít, vevő értelmez és megjelenik benne az érzés és az általa kiváltott gondolat.

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása