Párkapcsolatok

2018. június 02. 19:19 - Nahalka Noémi

Köszöntőként

Örülök, hogy rám találtál. :-) 

Útkeresők vagyunk egy elveszett világban, ahol jobbról balra csapódva szeretnénk valahová eljutni és megbékélni az helyett, hogy kicsit lecsillapodnánk és képessé válnánk önmagunkra figyelni. 

Másokat követünk, utánzunk, nagy szavakat és megoldásokat várunk, holott minden bennünk lakozik ahhoz, hogy boldogan éljük az életünket.

zavaros, nehéz időszakokban hiányzik a tisztánlátás az emberekből. Ilyenkor olvasgatunk rövidebb hosszabb írásokat a problémáinkról és keressük a kiutat.

Az intuíciónk segítségünkre van ilyen esetekben is és megtaláljuk azokat a cikkeket amire szükségünk van. A vevőn túl ott van az adó, aki ír. Éppen jókor, jót, megfelelő érthetőséggel fogalmaz meg ahhoz, hogy valakinek éppen akkor írja le azt, amire szüksége van. Ennyire egyszerű, az adó találkozik a vevővel.

Szeretném, ha lelkes olvasómmá válnál és követnéd a hétköznapi írásaimat, amelyben sokszor önmagamnak fogalmazom meg mindazt, amivel átláthatóvá teszek mások számára is élethelyzeteket.

Ha kicsit gyakorlottabb blogoló leszek, talán még nagyobb mélységekbe is elviszlek kedves olvasó, de ahhoz kell még kicsi idő számomra. 

 

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása