Párkapcsolatok

2018. szeptember 07. 17:11 - Nahalka Noémi

Öröklött démonok

Az emberi lélek megismerése egyre divatosabb, az önismeret fontosságáról napi szinten beszélünk, nagyon jó úton haladunk ahhoz, hogy apró lépéseket tegyünk önmagunk felé. Elfogadjuk, hogy vannak előző életek, különböző meditációkat folytatunk és igyekszünk lepakolni a lelki terheket, amik gátló tényezőként nehezítik meg napjainkat.

Már-már azt hisszük magunkról, hogy mindent tudunk önvalónkról. Szerintem tévedünk. Felmenőink, mit örökül hagytak, itt csordogál láthatatlanul. Szellemünk, lelkünk nem csupán abból táplálkozik, amit mi saját részre begyűjtünk és elraktározunk, hanem a megörökölt ismeretlen világból is.

Adott egy szülőpár, akik mindkét részről termeltek maguknak némi frusztrációt. Klasszikus probléma: egyik elnyomó, másik elnyomott kapcsolaton belül. Mindkettő ember sérült a lelkében, ezt éli ki a kapcsolatban, majd a gyereknevelésben is. Nekik van 4 szülőjük, 8 nagyszülőjük, 16 dédszülőjük és 32 ükszülőjük, akiknek egyesével vannak/voltak érzelmi problémáik. 1 gyermek megszületésében 62 másik ember szellemi hagyatéka leledzik 100 éven belülről. A szellemi hagyaték alatt a lelki lenyomatokat értem.

A felmenők lelki problémáik maradékait átörökítik az utódaikba, így sok esetben nem is tudjuk honnan eredeztethető egyik másik félelmünk, frusztrációnk. Mondanám, hogy ostobaság, de a saját tapasztalatom közbeszól. Anyukám, néha fogja a fejét, akkor is ez történt, amikor egy új módszer kipróbálása után azzal állítottam haza, hogy mondja el mi történt a nagyapámmal, persze jó régen, mert én bizony azt gondolom, hogy onnan ered bizonyos probléma. Némi keresgélés után, valamit kitaláltunk rá, majd Ő következett, amin már meg se lepődött…közöltem, hogy nem volt elég helyem növekedni a pocakjában…elmondta mi történt.

Mindez azért érdekes a mostani állapotunk szempontjából, mert rengeteg olyan energetikai blokkot gyűjtünk össze, ami miatt szenvedünk. A szenvedésünk megjelenhet az életünk bármely területén: társas kapcsolatok, munka, előrelépés, gyermekvállalás, párkapcsolat. Nem tudjuk az okát, mégis visszahúz. Aki gyermeket nevel, annak szeretném a figyelmébe ajánlani, hogy ahogyan megkaptuk, mi ugyanúgy átörökítjük a frusztrációkat és még meg is tűzdeljük pár új szerzeménnyel.

Ez az oka annak, hogy vannak olyan esetek, amikor nagyon szépen lehet dolgozni spirituálisan, de a hagyományos módszerek kevésbé hatásosak. Erre mondják, hogy ki kell szedni, újra kell tölteni. Tudom, ez egyszerűen hangzik, nehezebb a kivitelezése, mégis ez a megoldás. A módszer mindenkinek az, ami szembejön. Tisztító meditáció, vezetett meditációban, tudatosan letenni, leszedegetni és új programmal ellátni, ugyanúgy, mint egy számítógépet. Magára a tisztítási folyamatra azért van szükség, hogy az energetika rendeződjön és visszakapjon egy olyan működőképes formát, amilyennek alapból kellene lennie.

Ezért tartom fontosnak, hogy mindenki dolgozzon saját magán és megfelelő emberhez kerüljön, ha segítségre van szüksége. Mindez, ami blokként ott van valahol az auránkban, tulajdonképpen nem más, mint energia, aminek van egy nagyon jó tulajdonsága: jól kezelhető. Leszed, kitisztít és a problémák maguktól rendeződnek.

Mert felmenőink, mit örökül hagytak, legyen számunkra tanítás. A mi dolgunk, hogy tanuljunk, s ha a tanítást megértettük, képessé válunk elengedni azt a szenvedést, amit az öröklött démonok okoztak...

komment
Párkapcsolatok
süti beállítások módosítása